pietricica turism

Un tânăr, de 27 de ani, din comuna Borca, a fost urmărit de poliţiştii din Poiana Teiului, în seara de 15 decembrie, după ce – în jurul orei 23:00 – unul dintre agenţi a observat că maşina condusă de tânăr avea un traseu sinuos şi a acroşat parapetul de protecţie. “După producerea evenimentului rutier, autoturismul a revenit pe partea carosabilă , continuându-și drumul”, a declarat comisarul Constantin Irina, din cadrul Biroului de presă al Poliţiei Neamţ.

“Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, pe o distanță de aproximativ 4 km, având semnalele luminoase și acustice în funcțiune, însă conducătorul autoturismului a refuzat să oprească. După efectuarea somației legale, unul din polițiști a efectuat un foc de avertisment în plan vertical, iar unul spre pneurile autoturismului. În dreptul intersecției Viaduct – Poiana Largului, polițiștii au reușit blocarea autoturismului si imobilizarea conducătorului auto”.

Motivul pentru care tânărul a fugit de poliţişti era faptul că se afla sub influenţa alcoolului. I s-a întocmit dosar penal. (C.M.)