Aventurile unui bărbat din Boteşti, de sâmbătă seară, 18 iunie, ar putea sta la baza unei scene dintr-un film de acţiune.

Aflat la volanul unui autoturism, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a ajuns pe strada Drumul Moldovei, în zona unui echipaj al poliţiei rutiere din satul Nisiporeşti, moment în care i s-a cerut să oprească pentru verificarea documentelor, prin semnalul regulamentar. Omul s-a panicat, ştiind că nu are permis de conducere şi, în loc să oprească, a apăsat pedala de acceleraţie şi a încercat să scape cu fuga, potrivit informaţiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Echipajul de poliţie a pornit în urmărirea lui, iar, după ceva timp, Antonel a oprit, însă doar pentru a continua fuga pe jos.

Poliţiştii l-au somat să se oprească, dar tânărul a continuat să fugă. În acel moment, unul dintre poliţişti a executat un foc de avertisment în plan vertical. Abia de frică că va fi împuşcat, tânărul s-a oprit şi a devenit, brusc, cooperant.

Poliţiştii l-au imobilizat şi l-au dus la Secţia de Poliţie Rurală Săbăoani, unde a fost audiat, ocazie cu care poliţiştii au constat şi care era sursa curajului său: 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat!

Evident, poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Tot ieri, 19 iunie, judecătorii romaşcani au dispus arestul preventiv pentru 30 de zile.

Angela Croitoru

Articolul precedentReguli nescrise pe care orice viitor student ar trebui să le urmeze pentru a avea o perioadă de studenție reușită
Articolul următorCinci tone de măruntaie împrăştiate pe şosea
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.