0:00

„Şofer” oprit cu focuri de armă ca într-un film de acţiune, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAventurile unui bărbat din Boteşti, de sâmbătă seară, 18 iunie, ar putea sta la baza unei scene dintr-un film de acţiune.

Aflat la volanul unui autoturism, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a ajuns pe strada Drumul Moldovei, în zona unui echipaj al poliţiei rutiere din satul Nisiporeşti, moment în care i s-a cerut să oprească pentru verificarea documentelor, prin semnalul regulamentar. Omul s-a panicat, ştiind că nu are permis de conducere şi, în loc să oprească, a apăsat pedala de acceleraţie şi a încercat să scape cu fuga, potrivit informaţiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Echipajul de poliţie a pornit în urmărirea lui, iar, după ceva timp, Antonel a oprit, însă doar pentru a continua fuga pe jos.

Poliţiştii l-au somat să se oprească, dar tânărul a continuat să fugă. În acel moment, unul dintre poliţişti a executat un foc de avertisment în plan vertical. Abia de frică că va fi împuşcat, tânărul s-a oprit şi a devenit, brusc, cooperant.

Poliţiştii l-au imobilizat şi l-au dus la Secţia de Poliţie Rurală Săbăoani, unde a fost audiat, ocazie cu care poliţiştii au constat şi care era sursa curajului său: 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat!

Evident, poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Tot ieri, 19 iunie, judecătorii romaşcani au dispus arestul preventiv pentru 30 de zile.

„Şofer” oprit cu focuri de armă ca într-un film de acţiune, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Angela Croitoru

Articolul precedentReguli nescrise pe care orice viitor student ar trebui să le urmeze pentru a avea o perioadă de studenție reușită
Articolul următorCinci tone de măruntaie împrăştiate pe şosea
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.