0:00

Cinci tone de măruntaie împrăştiate pe şosea, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn TIR care transporta peste 5 tone de viscere de animale s-a răsturnat  astăzi, 20 iunie, pe un drum judeţean între Muntenii de Jos şi Lipovăţ, în judeţul Vaslui, întreaga încărcătură ajungând pe şosea.

Şoferul, care a pierdut controlul volanului, a reuşit să iasă singur din cabina autovehicului de tonaj greu.

„La sosirea echipajului de intervenție a fost găsit un autovehicul de mare tonaj răsturnat pe carosabil. Din autovehicul se scurgeau lichide combustibile. De asemenea, încărcătura autovehiculului (peste cinci tone de viscere) era împrăștiată pe carosabil și în afara acestuia, pe o lungime  aproximativ 50 metri, circulația fiind blocată pe ambele sensuri de mers”, a precizat plutonier adjutant Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Cinci tone de măruntaie împrăştiate pe şosea, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiŞoferul a fost evaluat de un echipaj SAJ Vaslui care i-a acordat şi primele îngrijiri medicale, nefiind necesar transportul acestuia la o unitate de primiri urgenţe.

Pompierii vasluieni au avut de muncit  ceva timp pentru a curăţa şoseaua. Angajaţi ai Gărzii de Mediu au fost solicitaţi în zonă pentru recuperarea materiilor organice.

Circulația pe DJ 245 Aa fost întreruptă în zonă, pe ambele sensuri de mers, până ce TIR-ul va fi repus pe roţi.

Angela Croitoru

Articolul precedent„Şofer” oprit cu focuri de armă ca într-un film de acţiune
Articolul următorS-a stins din viață dr. Stelian Popescu, unul din cei mai longevivi directori ai Spitalului Județean Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.