”Șofer” incoerent și agitat – cu permisul suspendat și drogat cu benzodiazepină, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 38 de ani, din Icușești, a fost oprit de polițiști pentru o verificare de rutină, în ziua de 3 decembrie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bogdan Dragoș din municipiul Roman.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament suspect, fiind incoerent în vorbire, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru benzodiazepină.  Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanţelor stupefiante”.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzațiile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Astăzi, 4 decembrie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

C.M.

 

Articolul precedentDuminică alegem: continuăm dezvoltarea sau ajungem iar să regretăm?
Articolul următor5 motive să ieșim la vot. Pentru o Românie fără hoție