0:00

Șofer condamnat pentru mită la polițist, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat din județul Iași a fost condamnat de magistrații Tribunalului Neamț la 2 ani și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru comiterea infracțiunii de dare de mită. Acesta a ofertat polițiștii rutieri nemțeni cu bani pentru ca oamenii legii să se facă că nu văd anumite nereguli în trafic. Decizia instanței de fond nu este definitivă.

Bărbatul a fost obligat să frecventeze un program de reintegrase socială și să presteze 80 de zile de muncă în folosul comunității. Judecătorii i-au atras atenția asupra faptului că, dacă nu respectă obligațiile impuse suspendarea executării pedepsei poate fi revocată. Fapta a avut loc pe 2 iunie 2022 pe când șoferul se deplasa cu mașina pe direcția Poiana Largului – Tulgheș. La un control de rutină a fost tras pe dreapta și cercetările au relevat că efectua transport de mărfuri fără a avea licență.

Când i s-a comunicat că-i va fi reținut certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare, bărbatul le-a oferit agenților, în mod repetat, sume de bani cuprinse între 200 și 500 de euro. Întregul incident a fost surprins de camerele de înregistrare ale polițiștilor rutieri. Inițial el a promis 200 de euro, dar când a văzut că nu are succes și nu obține nici o concesie, a plusat și a ridicat suma oferită până la 500 de euro.

(G. S.)

Articolul precedentPrezență regală la „Vacanțe Muzicale”. Spectacolul de jazz românesc oprit din cauza furtunii
Articolul următorInvestiții de circa 550.000 de lei în secția Chirurgie a Spitalului Județean
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.