pietricica turism

Societatea de Scleroză Multiplă (SCM) Neamț, cu sediul la Centrul de Zi pentru preșcolari “Castani”, situat pe strada Castanilor la nr. 7, solicită consilierilor locali, în ședința de joi, 30 martie, scutirea de la plata utilităților, întrucât din cauza lipsei unei rampe de acces, de la data preluării spațiului și până în prezent, nu a desfășurat nicio activitate în acel spațiu.

Alexandra Gida, președinta SCM Neamţ spune că nici pentru acest an “nu sunt perspective să fie desfășurate activitățile de bază și anume recuperarea pacienților asistați prin kinetoterapie, masaj, terapie de grup, etc. Fundația derulează numeroase activități, dar în exteriorul sediului, deoarece nu este realizată o rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități. Am cerut scutire și anul trecut. Sper să găsim fonduri să construim această rampă până la urmă”.

“Nefiind o contorizare separată la utilități în acel spațiu nu e firesc să-i punem la plată. Trebuie realizată o rampă, pentru a face spațiul funcțional, o rampă pe care s-au angajat să o facă pe cheltuiala lor”, a declarat primarul Dragoș Chitic. (Ana MOISE)