0:00

Șocant. Judecat pentru două crime comise acum 15 ani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn octombrie 2021 orașul Târgu-Neamț comenta știrea că într-o curte de pe strada care ducea la monumentul Vânătorilor de Munte a fost găsit cadavrul unei fetițe. Anchetatorii au marcat zona, au apărut și utilaje de săpat. Anchetatorii l-au reținut preventiv pe proprietarul casei, , care de atunci a rămas în arest. Amănunte, aici, aici și aici. Încă de atunci se vorbea despre faptul că în aceeași perioadă dispăruse și soția suspectului, după ce acesta le prelease de la casa socrilor din Buhuși.

Șocant. Judecat pentru două crime comise acum 15 ani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAncheta a continuat și recent, procurorul de caz a depus rechizitoriu la Tribunalul Neamț din care rezultă că Arhip va fi judecat pentru două crime, inclusiv cea a fostei soții, dispărută și ea acum 15 ani. Procurorul Marius Emil Ianuş, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ a confirmat informația.

Rămâne de urmărit dacă probele depuse la dosar și depozițiile suspectului vor fi suficient de convingătoare și să ducă la o condamnare.

Angela Croitoru

Articolul precedentTIR răsturnat lângă Păstrăveni
Articolul următorMinisterul Finanţelor propune amânarea la plată a ratelor la credite pentru 9 luni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.