Șocant! Elevi de 7-12 ani agresați sexual de profesorul de sport, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn această după-amiază, 5 iulie, un profesor de sport din Roznov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Judecătoria Piatra-Neamț pentru că a abuzat de funcția lui spre a face avansuri sexuale unor elevi de învățământ primar. Este vorba de copii cu vârste de la 7 la 12 ani, între care și un băiețel, elevi în cadrul Liceului „Gh. Ruset Roznovanu” din Roznov, structura Slobozia.

Profesorul Ș.B., în vârstă de 28 de ani, a fost reținut ieri de polițiști, după ultima plângere depusă de părinții unei fetițe de 11 ani, din Rediu. Primele victime au fost agresate sexual cu un an în urmă. „În urma probatoriului prezentat în instanță, inculpatul a fost arestat preventiv sub acuzațiile de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual și agresiune sexuală. Sunt fapte din perioada septembrie 2019 – iunie 2020, asupra a patru victime minore, la care se adaugă ultima sesizare din data de 25 iunie 2021, o victimă minoră. Inculpatul a fost audiat, nu recunoaște nimic”, a declarat procurorul Laurențiu George Mugurel Darie, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț.

Profesorul incriminat că a trimis mesaje obscene elevei de 11 ani de la Școala Gimnazială Rediu a mai predat și la Școala Gimnazială Podoleni, dar și la Școala Gimnazială nr. 8 Piatra-Neamț. Mai multe amănunte aici .

C.I.

Articolul precedentReţinut 24 de ore pentru că s-a apropiat de fosta iubită
Articolul următor„Safe Holiday“ – verificări în trafic pentru siguranţa turiştilor