reclama autocenter

În calendarul Organizației Polițiilor Rutiere din Europa (R.O.A.D.P.O.L.) pentru anul 2021, în perioada 1 iulie – 31 august a.c., se desfășoară operațiunea „Safe Holiday”. În cadrul acestei operaţiuni, la nivel național, sub coordonarea Direcției Rutiere, polițiștii rutieri vor desfășura 2 acțiuni pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

Prima acțiune numită „Truck&Bus” se va desfășura în perioada 19-25 iulie, în vederea prevenirii producerii accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea legislației specifice vizează în special transportul de mărfuri și persoane.

Cea de-a doua, acţiunea „Speed“, va avea loc în perioada 9-15 august, perioadă în care vin şi stranierii în ţară, şi are ca scop prevenirea producerii accidentelor rutiere pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

„Operațiunea „Safe Holiday” se desfășoară în perioada iulie – august, întrucât, pe timpul vacanței de vară, foarte mulți europeni călătoresc cu autovehicule pe drumurile europene“, precizează un comunicat al Poliţiei Române.

Angela Croitoru

Articolul precedentȘocant! Elevi de 7-12 ani agresați sexual de profesorul de sport
Articolul următorComunicat de presă Pro România: Schimbări organizatorice – Emilia Arcan revine în prim plan
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.