pietricica turism

Viorel Mastacaneanu si Alesandro MassoneAngelo Massone a reacţionat imediat la declaraţiile lui Viorel Măstăcăneanu, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Ceahlăul SA, care a relatat în presă situaţia disperată în care se află clubul pietrean, cerând demisia acestuia, prin următorul comunicat:

“Cu acest comunicat vreau să resping în totalitate ceea ce a apărut în mass-media şi ceea ce a declarat domnul Măstăcăneanu. FC Ceahlăul a fost deja salvat de către noi, investitorii italieni, în luna ianuarie. Numai datorită investițiilor noastre acest campionat a fost dus la bun sfârșit. Anul viitor obiectivul nostru este sa câștigăm campionatul Ligii 2 şi 3 cu FC Ceahlaul 2. Din punct de vedere administrativ tehnicienii noștri studiază cele mai bune soluții pentru a crea un mare viitor pentru clubul nostru.

La început am decis sa păstram vechiul președinte datorită respectului pe care-l avem faţă de comunitate. Această decizie nu a adus efecte pozitive pentru care este clar că domnul Măstăcăneanu trebuie să demisioneze imediat, pentru că nu mai este agreat de către Consiliul de Administrație și de către acţionarul majoritar. Din acest moment sunt singurul punct de referință al FC Ceahlaul şi nimeni altcineva nu are voie să vorbească în numele clubului. Din acest moment gata! Clubul va trebui sa fie considerat în viitor un exemplu de curățenie, transparență și moralitate. Avocații noștri au fost instruiți să procedeze în fiecare locație pentru respectarea imaginii noastre”

Angelo Massone