Pachete salariale motivante, cu asigurarea transportului, cazării și tichete de masă, le așteaptă pe femeile șomere necalificate care vor să se angajeze în confecții. Firma este din Piatra-Neamț și are nevoie de 10 muncitori necalificați pentru punctul de lucru din Vaslui. În oferta de angajare a șomerilor, valabilă pentru ultima săptămână din luna iulie 2021, figurează și Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamț, care caută un inspector de specialitate și doi ingineri hidrotehniști. Săptămâna aceasta, în zona Piatra-Neamț sunt disponibile 134 de joburi.

În zona Roman sunt 260 locuri de muncă pentru șomeri. Cei mai căutați sunt necalificații, pentru care există 64 de oferte de la firme din diverse domenii.

Șomerii din zona Târgu Neamț au la dispoziție 73 de joburi, dar firmele au nevoie, în marea lor majoritate, de specialiști în mecanică, industria lemnului, construcții, comerț și confecții. Toate informațiile despre firmele care angajează și calificările necesare pot fi obținute la numărul de telefon 0233.237780 al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț.

C.I.

 

Articolul precedentCaniculă și disconfort termic până la sfârșitul lunii iulie
Articolul următorPolițiștii rutieri au dat peste 100 de amenzi transportatorilor, în Neamț