0:00

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” Neamț anunță desfășurarea unui exercițiu complex de intervenție în data de 12 iunie 2024, începând cu ora 10:00. Tema exercițiului este „Activitatea Inspectoratului de Urgență Petrodava al județului Neamț, în cooperare cu alte componente ale sistemului de management al situațiilor de urgență pentru intervenția în cazul producerii unei explozii urmată de incendiu la nivelul obiectivului S.C. Köber S.R.L. Dumbrava Roșie și aplicarea Planului Roșu de intervenție al județului.”

Simularea unei explozii urmate de incendiu / Exercițiu de urgență la S.C. Köber S.R.L. Dumbrava Roșie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAcțiunea va implica activarea sistemelor de alarmare pentru a testa eficiența răspunsului în caz de urgență și coordonarea între diferitele structuri implicate. Se recomandă anunțarea personalului angajat și populația din zonă pentru a evita orice stare de panică. Acesta este doar un exercițiu și nu reprezintă o situație reală de urgență.

Simularea unei explozii urmate de incendiu / Exercițiu de urgență la S.C. Köber S.R.L. Dumbrava Roșie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAceste exerciții sunt esențiale pentru a asigura pregătirea și capacitatea de intervenție a autorităților în caz de urgențe reale.

Denisa POPA

Articolul precedentCod galben de furtuni, dar și caniculă în Regiunea Nord-Est
Articolul următorFOTO. Arbori căzuți, curți inundate și drumuri parțial blocate după furtunile din Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.