apaserv

După ce vinerea trecută, președintele Consiliului Județean Neamț a avut o poziție vehement potrivnică intenției Apa serv de a majora prețul la apă pentru nemțeni, iată că și organizația județeană a UNPR, care are și 6 consilieri județeni, se dă alături de președintele său și reproșează companiei Apa Serv cam aceleași lucruri.

”Fiind alături de președintele Consiliului Județean Neamț, Culiță Tărâță, în atitudinea domniei sale de a respinge ferm orice strategie de mărire a prețului apei, declarăm că ne opunem și noi categoric oricărei scumpiri a serviciilor oferite de Apa Serv. Ne exprimăm convingerea că și până acum prețul apei potabile a fost crescut în mod artificial, conducerea Apa Serv utilizând modalități de calcul ale prețurilor evident subiective, bazate pe cheltuieli deliberat exagerate”, se arată într-un comunicat de presă al UNPR Neamț.

Același comunicat face referire și la practica Apa Serv ”de încredințare a unor lucrări doar către niște firme agreate, avându-se în vedere nu calitatea lucrărilor, ci atingerea unor anumite interese” și susține că ar trebui să înceteze aceste lucruri: ”Trebuie să fie luate urgent măsuri pentru recuperarea debitelor și pentru reducerea imediată a pierderilor prin rețele, măsuri care sunt la îndemâna AGA, CA, conducerii Companiei Județene. Ne oferim sprijinul, fiecare după puterile și capacitățile noastre, pentru implementarea acestor măsuri, fiindcă nouă nu este indiferentă populația județului, așa cum pare să-i fie conducerii Apa Serv, cel mai bun exemplu fiind recentele debranșări colective. Conducerea Apa Serv trebuie să fie preocupată de asigurarea unor servicii către populație cât mai bune, dar și cât mai ieftine, fiindcă întreaga sa activitate este dedicată cetățeanului, în slujba căruia compania ar trebui, în sfârșit, să înțeleagă că este”.

(I.C.)

Articolul precedentCriza din volei continuă
Articolul următorSărbătoarea Rusaliilor – hram la biserica de la Gară