0:00

Într-o lume a tehnologiei, în care caii au început să dispară din gospodăria locuitorilor de la ţară, se mai înregistrează și de furturi de cai.

Şi caii se mai fură uneori…, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr de 27 de ani se află, de ieri, 24 mai, în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind bănuit  că, împreună cu un altul de 16 ani, ambii din judeţul Iaşi, ar fi furat doi cai de pe un teren viran din satul Ghidion, comuna Stăniţa. Dispariţia cailor a fost sesizată la poliţie de către un tânăr de 18 ani, din localitate, în grija cărora se aflau cabalinele. Pentru minorul de 16 ani, considerat complice la furtul calificat, instanţa a luat măsura arestului la domiciliu.

Valoarea prejudiciului a fost stabilită la 10.000 de lei. Cele două cabaline au fost recuperate de polițiști, fiind restituite proprietarului.

După audieri, pe 24 mai, cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după care magistraţii au luat măsurile preventive amintite pentru furt calificat şi complicitate la furt.

A.C.

 

Articolul precedentDIICOT caută aur în Neamţ şi alte 17 judeţe
Articolul următorZiua Internațională a Copilului Dispărut și Exploatat Sexual
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.