telefon furatO minoră de 12 ani a rămas fără telefonul mobil şi a fost şi lovită de un adolescent de 15 ani. Poliţia a fost sesizată de tatăl fetei şi l-a depistat pe autor.

“La data de 08.09.2015, orele 15:24, Poliția Municipiului Bacău a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat domiciliat în Bacău, despre faptul că fiica lui, în vârstă de 12 ani, în timp ce se afla în faţa unei societăți comerciale de pe str. Ştefan cel Mare, a fost lovită cu pumnul peste faţă de un tânăr, care i-a smuls din mână telefonul mobil în husa căruia avea și suma de 350 lei, după care a fugit printre blocuri. În ziua de 24 septembrie 2015, a fost identificat şi condus la sediul Poliţiei Bacău un tânăr de 15 ani, iar în urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, s-a stabilit că acesta este autorul faptei a cărei victimă a fost minora de 12 ani”, se precizează în comunicatul Poliţiei Bacău.

Având în vedere vârsta autorului, acesta va fi prezentat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bacău în vederea expertizării neuro-psihiatrice. Se continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie. (ZCH NEWS)

Articolul precedentŞtafeta Veteranilor la Piatra Neamţ
Articolul următorCu tinicheaua penală de coadă pentru 10 kilograme de nuci!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.