0:00

Și-a ucis bunicul în fața polițiștilor cu mai multe lovituri de cuțit. Agresorul a fost oprit cu focuri de armă și încătușat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO crimă oribilă a avut loc astăzi, 27 octombrie, în comuna Bosanci din județul Suceava, chiar sub ochii polițiștilor, care încercau să aplaneze un conflict.

Un tânăr s-a repezit cu un cuțit, la bunicul său, în vârstă de 87 de ani, pe drumul din fața locuinței victimei. Acesta i-a aplicat omului mai multe lovituri de cuțit în spate și în gât, leziunile provocate aducându-i sfârșitul.

Înainte de a-și ucide bunicul, bărbatul de 36 de ani, l-a lovit cu același cuțit în față pe unul dintre polițiștii patrulei din Ipotești, chemați pentru a aplana conflictul. Bunicul apucase să le povestească polițiștilor că, din luna aprilie anul acesta, de când a revenit din străinătate, nepotul locuiește în aceeași curte cu el, dar că acesta nu mai fusese violent cu el până astăzi.

“În timp ce polițiștii purtau discuții cu reclamantul (bărbatul de 87 ani) din curtea imobilului a ieșit nepotul de 36 ani, având in mână obiecte înțepătoare și năpustindu- se asupra bunicului și polițiștilor. Unul dintre polițiști a reușit să pareze o lovitură care îl viza, fiind totuși atins cu lama cuțitului în zona obrazului, fiindu-i provocată o plagă tăiată.

De asemenea, agresorul a reușit sa îl lovească cu cuțitul și pe bunicul său, înjunghiindu-l la nivelul spatelui și al gâtului, provocându-i leziuni grave, care au dus la decesul victimei.

Ambii polițiștii au scos armamentul din dotare și au executat foc asupra agresorului, acesta fiind lovit la nivelul membrelor inferioare, reușindu-se imobilizarea și încătușarea la pământ a bărbatului de 36 ani”, a declarat comisar șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Polițistul rănit este agent de poliție de 26 ani la Ipotești. Acesta a fost transportat la unitate medicală pentru acordare de îngrijiri de specialitate, aflându-se acum în afara oricărui pericol.

Agresorul este în custodia polițiștilor, fiind și acesta transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale pentru plăgile împușcate suferite.

Angela Croitoru

Articolul precedentUn tată acuzat că și-a transformat în sclavi cei cinci copii minori
Articolul următorApaServ întrece orice limită şi le cere nemțenilor şi mai mulți bani pentru serviciile pe care NU le furnizează!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.