O femeie, în vârstă de 45 de ani, fost adusă în comă profundă la spital, în dimineața de 7 august, după ce a zăcut două zile în casă. Vecinii au fost cei care au găsit-o în stare de inconștiență și au cerut ajutor. Medicii de la Spitalul Municipal de Urgență Roman au stabilit că femeia are răni grave la cap și mai multe leziuni toracice prin agresiune și au anunțat imediat poliția.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de la Poliția municipiului Roman, s-a stabilit că la data de 5 august 2019, un bărbat de 36 de ani, din Roman, pe fondul unui conflict mai vechi, și-a lovit în mod repetat concubina, o femeie de 46 de ani, cu pumnii și picioarele în cap și în zona toracică. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut în ziua de 7 august 2019, sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Astăzi, 8 august, romașcanul a fost pus sub acuzația de tentativă de omor și va fi prezentat la instanță cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt preluate de polițiștii de la Serviciul de Investigații criminale sub coordonarea procurorului de la Parchetul Neamț. Medicii legiști au stabilit că viața femeii este pusă în pericol din cauza leziunilor suferite. Ea este internată în secția de terapie intensivă a spitalului din Roman și este ținută în viață de aparate, conform Laurei Trifan, purtătorul de cuvânt al SMU Roman.

(C.I.)

 

 

Articolul precedentApaServ anunță întreruperi ale alimentării cu apa potabilă pentru 12 august
Articolul următorAdolescent de 14 ani, dat dispărut