Un băiat de 14 ani a fost dat dispărut de tatăl său, la o zi după ce a plecat de acasă și nu a mai revenit. Deși adolescentul, Dumitru Neculai Lucaciu, a mai procedat așa și s-a întors acasă la scurt timp, de această dată tatăl lui a anunțat poliția chiar a doua zi, pe 7 august.

Astăzi, 8 august, poliția face apel la oricine are informații despre acest băiat, să anunțe la 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliție.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Secției de Poliție Rurală Români continuă activităţile de căutare în vederea depistării minorului LUCACIU DUMITRU-NECULAI,  în vârstă de 14 ani.

La data de 7 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români au fost sesizați de către un bărbat, de 38 de ani, din Bahna, despre faptul că fiul său LUCACIU DUMITRU-NECULAI, de 14 ani, a plecat de la domiciliu, în data de 6 august 2019, și nu s-a mai întors.

Semnalmente:  înălţime – 1,60 m, greutate – 55 de kilograme, faţa ovală, păr şaten, pe frunte are două semne tip tăietură.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un hanorac negru cu inscripţie albă în partea din faţă, pantaloni negri cu dungi roșii la genunchi, fiind încălțat cu adidași de culoare închisă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Bahna, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea minorului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

(sursa IPJ Neamț)

Articolul precedentȘi-a lovit femeia cu pumnii în cap, până a băgat-o în comă
Articolul următorFemeie tâlhărită în casă de fostul concubin