0:00

O seară memorabilă pentru pietrenii care au fost aseară, 29 iunie, în centrul istoric al orașului în cea de-a treia zi a Zilelor Municipiului Piatra-Neamț – Piatra Fest 2024. Concertele susținute de celebritățile Mario Fresh și Andra, pe scena din fața Primăriei Piatra-Neamț, s-au bucurat de un succes remarcabil. Publicul foarte numeros a cântat și a dansat manifestându-și bucuria și iubirea pentru muzica oferită lor prin tot felul de creații, de la semnul inimii format din mâini, la colaje foto cu Andra, și mesaje pe tabletă arătate artistei.Show de zile mari Andra la Piatra Fest 2024, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Festivalul gastronomic Piatra Food Fest vă așteaptă și astăzi în zona din Parcul Tineretului cu o mulțime de delicii și modalități de recreere: tatuaje temporare, tobogan gonflabil, hand made, bijuterii și suveniruri, înghețată thailandeză, gogoși turcești și multe alte delicii.

Primele spectacole ale serii de sâmbătă, 29 iunie, au fost cele ale celor mai talentați artiști locali: muzică și dans modern cu copiii de la Cluburile Artis și Ray Dance, muzică și dansuri populare cu soliștii și dansatorii Ansamblului Folcloric “Codrii Neamțului”.

Mario Fresh și bandul său au urcat pe scenă de la ora 21:00, zona scenei devenind instant mai fierbinte, artistul reușind să antreneze publicul din ce în ce mai numeros la dans și voie bună. Moldovean de-al nostru, originar din Iași, Mario Fresh, pe numele său real Mario Galatan,  a debutat în muzică la numai 5 ani. Un an mai târziu deja câștiga Cerbul de Aur Junior și trofeul Festivalului Mamaia Copiilor. Inimile nemțenilor au primit cu bucurie concertul său de aseară, au cântat, au dansat și i-au scandat numele de scenă.Show de zile mari Andra la Piatra Fest 2024, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Artificiile și efectele de scenă ale concertului Andrei au fost aproape eclipsate de erupția de manifestări de bucurie și iubire pe care publicul a arătat-o față de artistă. Andra, una dintre cele mai bune voci ale României, a fost așteptată de un grup de fani la primărie, unde a participat la o ședință foto chiar înainte de a urca pe scenă.Show de zile mari Andra la Piatra Fest 2024, ZCH NEWS - sursa ta de informații

La concertul său publicul s-a revărsat în întreg centrul istoric de la Colegiul Național Petru Rareș până dincolo de Muzeul Cucuteni și din fața scenei până dincolo de Turnul lui Ștefan și Biserica Sfântul Ioan Domnesc. Hiturile sale “Niciodată să nu spui Niciodată”, “Vreau sărutarea ta”, “Bine, bine”, “Meteo” au fost cântate la unison cu un public cald care și-a manifestat deschis iubirea față de artistă.

Mamă a doi copii, artista a întrerupt pentru cinci minute concertul pentru a ajuta o fetiță pierdută în mulțime să-și regăsească mama. „Unde este mami, o vezi de aici?”, a întrebat artista ținând fetița în brațe. Tot ea a fost cea care a trecut-o pe micuță peste gardul de protecție din fața scenei pentru a o reda mamei în siguranță: “Dacă nu se găsește niciun bărbat vrednic pe aici, tot noi, femeile…”, a punctat cântăreața.

Andra a dedicat noul său single „Mă întorc acasă” (accesați video oficial aici) lansat cu doar o zi înainte și pe care l-a cântat pentru prima oară pe o scenă, aseară, la Piatra Fest 2024, celor doi membri ai bandului său, Cosmin Cociorvă și Vlad Niță din Piatra-Neamț, absolvenți ai Liceului de Artă “Victor Brauner”, care chiar s-au întors acasă cu acest concert.

Pietrenii au petrecut o seară memorabilă, s-au distrat, au cântat, au avut parte de timp de calitate la Piatra Fest 2024 și vor reveni, cu siguranță, cu aceeași bucurie la concertele din această seară: Clubul de Copii Viva Allegria, spectacol folcloric Iuliana și Ștefănel Munteanu, Om la lună, Irina Rimes și Surorile Osoianu.

Redactor: Angela Croitoru

Montaj imagini: Bogdan Călian

Articolul precedentUn tânăr vitezoman, fără permis, riscă 5 ani de închisoare
Articolul următorMarea actriță Ileana Stana Ionescu a încetat din viață
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.