0:00

Sfaturi despre cum să pariezi pe handbal, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Casele de pariuri online oferă în prezent o mare varietate de tipuri de pariuri pe care le poți face pe handbal, în funcție de preferințe. Handbalul este un joc de contact fizic, de aceea cunoașterea performanței și a stării fizice a fiecărui jucător te poate ajuta atunci când plasezi pariurile preferate pe handbal.

Pariurile de handbal sunt considerate destul de logice. Din acest motiv, mulți pariori tind să fie în siguranță și profită de pariurile pe echipele favorite. Poți plasa diverse pariuri pe handbal  dacă ești fan al acestui sport și ai cunoștințe temeinice și informații despre diverse echipe și jucători. Cu toate acestea, poți plasa diverse alte tipuri de pariuri. Există o mare varietate de pariuri pe care le poți plasa.

Cum pariezi pe handbal

Pentru a plasa pariuri pe handbal trebuie să îți creezi cont de utilizator la o casă de pariuri. Îți recomandăm să verifici mai întâi pe site-ul casei de pariuri alese   tipurile de pariuri pe handbal oferite și dacă pune la dispoziție metodele de plată, de depunere și retragere dorite.

Pentru a te înregistra, trebuie doar să completezi formularul cu datele tale personale și să introduci un nume de utilizator și o parolă pe care le vei folosi pentru a-ți accesa contul. După ce te-ai conectat la contul tău, ar trebui să accesezi meniul de opțiuni de pariuri sportive și să alegi handbal. Ulterior, trebuie să alegi pariul sau pariurile pe care dorești să le plasezi și suma. Și apoi poți începe să te distrezi pariind pe handbal.

Tipuri de pariuri pe handbal

Handbalul, fiind un sport atât de activ și imprevizibil, se pretează la multe tipuri de pariuri. Poți alege din mai multe tipuri de pariuri pe handbal. Mai jos vom menționa unele dintre acestea:

Pariază pe echipa câștigătoare

Poți plasa un pariu pe echipa câștigătoare ținând cont de diverse ponturi handbal oferite de tipsteri cu vastă experiență în pariuri.

Acest pariu este considerat de unele case de pariuri drept un simplu pariu pe câștigător. Este un pariu destul de riscant, deoarece acest sport este foarte imprevizibil. Acest lucru se datorează faptului că în orice moment o echipă poate înscrie un gol. Sau, deoarece este un sport cu un contact fizic mai mare, echipele pot pierde instantaneu un jucător și trebuie să joace un timp scurt, de la 2 la 5 minute, fără jucătorul respectiv. Acest lucru îi oferă echipei adverse un avantaj, aceasta putând prelua conducerea în acel moment.

Ghicește numărul total de goluri marcate

Un alt tip de pariu oferit de multe cazinouri online pentru acest sport este pariul pe numărul total de goluri marcate în timpul meciului. Acest tip de pariu  este unul cu valori foarte mari și dificil de atins în unele meciuri. Acest tip de pariu este cunoscut la unele case de pariuri ca Over / under (peste / sub). În acest caz poți plasa pariuri pe 52,5 goluri în total sau pe mai puțin de 56,5, de exemplu.

Utilizează pariul de tip handicap când pariezi pe handbal

De asemenea, există celebrele pariuri de tip handicap, care îți oferă o serie de avantaje la câteva intervale peste sau sub valoarea plasată. Aceste pariuri reduc la minimum șansele de pierdere, dar, în cele mai multe cazuri, cotele sunt foarte mici, așa că dacă câștigi pariurile câștigurile nu  vor fi la fel de mari. În ceea ce privește aceste pariuri, acestea îți oferă două posibilități:

-Handicap la finalul meciului. Este o opțiune bună de pariere. Întrucât în ​​acest sens, poți plasa pariurile pe echipa favorită înainte de începerea meciului. Casa de pariuri stabilește valori scăzute pentru handicap, care tind să crească pe tot parcursul meciului. Acest lucru îți oferă o marjă mai mare, ceea ce îți permite să câștigi pariul.

-Pe de altă parte, poți plasa pariuri cu handicap la pauză. Acest tip de pariu este foarte greu de câștigat, deoarece se stabilesc valorile ale handicap mai mari de 3 goluri. În general, cele mai mari diferențe între echipe nu apar la pauză, ci la sfârșitul meciului.

Alte modalități de pariere

Există și alte tipuri de pariuri, cum ar fi prezicerea echipei care va înscrie un gol în prima jumătate a meciului, ce echipă va înscrie ultimul gol sau cum va arăta tabela de marcaj al meciului la pauză. În cazul tuturor acestor pariuri este vorba mai mult de noroc decât de analiza jucătorilor sau a echipei. Poți plasa pariuri și pe remiză, dar este foarte dificil și puțin probabil ca un meci de handbal să se termine la egalitate.

În cele din urmă, majoritatea caselor de pariuri îți oferă în prezent pariuri live. Acest lucru face ca procesul de pariere să fie mult mai interesant și pentru mulți oameni cea mai distractivă opțiune de joc. Așadar, te sfătuim să îți încerci norocul cu unul dintre aceste tipuri de pariuri. Mult succes!

Articolul precedentUn bărbat va sta un an și jumătate în închisoare, pentru că a condus beat
Articolul următorCoronavirus: Încă 8 persoane contaminate în focarul de la Spitalul de psihiatrie Roman
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.