Handbalista Silvia Horciu, șefa de promoție a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Piatra Neamț, a încheiat clasa a XII-a cu media generală 9,87. Următoarea ”destinație” pentru eleva profesoarei Luminița Ciocârlan va fi Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

Au fost cei mai frumoși ani, însă au trecut și cel mai repede. M-a tras un pic în jos media generală de la sfârșitul clasei a IX-a, care a fost una foarte mică. Le mulțumesc profesorilor pentru tot”, a declarat Silvia Horciu.

Diriginta sa, prof. Luminița Ciocârlan, a precizat că Silvia a încheiat cu 10 doi din cei patru ani de liceu: ”A fost o elevă deosebită, o sportivă deosebită, care a realizat foarte multe printr-o muncă asiduă. Îi doresc mult succes la examenele care vor veni”.

Ceremonia de sfârșit de an școlar la LPS Piatra Neamț a avut loc joi, 15 iunie, în Sala Ceahlăul, în prezența prefectului Vasile Panaite și a inspectorului școlar general Viorel Stan.

Considerăm LPS Piatra Neamț un vârf de lance al activității sportive din județul Neamț și sperăm că rezultatele obținute anul acesta vor fi un nou start pentru ceea ce va urma”, a declarat Viorel Stan.

Tot timpul ne-am preocupat să accesăm toate resursele financiare disponibile. Am avut sprijinul autorităților locale și județele, al ISJ Neamt, al părinților și aș dori să le mulțumesc. Avem niște copii deosebiți și-i asigur pe toți susținătorii acestei instituții școlare că vom avea grijă și vom fi foarte atenți ca toate resursele să fie investite pentru obținerea de performanțe în folosul elevilor”, a spus și prof. Ovidiu Țoc junior, directorul LPS Piatra Neamț. (Ana MOISE)

GALERIE FOTO:

Articolul precedentPreoți reținuți de DNA pentru șantaj! ACTUALIZARE
Articolul următorFratele lui Ţâţă trimis la pușcărie după bătaia cu Paul Pintilie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.