Sfârșit cumplit pentru un nemțean: Căzut din căruță și târât de cal, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat, în vârstă de 70 de ani, din comuna Dămuc, a murit aseară, 28 septembrie, în drum spre casă. Bărbatul mergea cu căruța prin albia pârâului Glodu, în satul Pârâul Frunții, iar la un moment dat a căzut și i-a rămas piciorul prins în lanț. Calul a mers în continuare, a ieșit la drum, târându-l încă vreo sută de metri.

În jurul orei 20 a fost chemat un echipaj de ambulanță, care a încercat să-l resusciteze, dar în zadar, astfel că a fost declarat decesul. Polițiștii au făcut cercetările la locul accidentului și în cele din urmă cadavrul a fost transportat la morgă. „În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. Necropsia va stabili cauza exactă a morții, pentru a se lămuri dacă bărbatului i s-a făcut rău și a căzut din căruță ori pur și simplu s-a dezechilibrat. Concluzia medicilor legiști este necesară polițiștilor care au deschis dosarul de moarte suspectă.

C.I.

Articolul precedentAmendă de 40.000 lei unui service auto pentru muncă la negru
Articolul următorMugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț: Vom continua ceea ce am început! Vom colabora doar cu cei care vor face opoziție față de modul medieval de a gestiona lucrurile girat de PSD și acoliții săi!