0:00

Neamț. Sexagenară încarcerată în baza unui mandat european de arestare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO pietreancă în vârstă de 68 de ani este urmărită internațional de autoritățile judiciare din Italia pentru acuze de participare la un grup infracțional organizat, exploatare sexuală a copiilor și pornografie infantilă. Aceasta a fost depistată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, pe 6 noiembrie. În baza mandatului european de arestare emis de cei din Peninsulă, aceasta a fost reținută.

Femeia a fost prezentată de polițiști procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acesteia pentru 24 de ore, fiind încarcerată în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău. Astăzi, aceasta urmează să fie prezentată Curții de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului european de arestare”, conform Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Urmează ca judecătorii să stabilească dacă pun în executare mandatul european, caz în care pietreanca va fi extrădată în Italia. Dacă va fi găsită vinovată și va fi condamnată la închisoare, va face drumul invers, pentru a executa pedeapsa în unul din penitenciarele din țară, pe cheltuiala statului român.

(G.S.)

Articolul precedentComisioanele la bănci nu vor crește, susține premierul Marcel Ciolacu
Articolul următorSe măresc indemnizațiile de creștere pentru gemeni
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.