Pentru prima dată de când s-a separat administrativ de Tribunalul Neamț (luna martie a anului 2014), Serviciul de Probațiune va avea secretară și șofer. Cum în perioada stării de alertă organizarea concursurilor este suspendată, cele două posturi vor fi ocupate prin transfer la cerere, candidații trebuind să provină din instituții bugetare.
Direcția Națională de Probațiune a anunțat, ieri, 6 iulie, declanșarea procedurii de transfer la cerere pentru ocuparea a 84 de posturi vacante corespunzătoare unor funcții contractuale, respectiv 42 posturi vacante de șofer și 42 posturi vacante de secretar, care își vor desfășura activitatea în cadrul serviciilor de probațiune din fiecare județ.
Persoanele interesate sunt invitate să depună la sediul Direcției Naționale de Probațiune situată în București, sector 5, str. Apolodor, nr. 17, prin poștă/curier sau pe adresa de e-mail dp@just.ro, până la data de 27 iulie, documentele necesare (CV, documente de studii, copia carnetului de muncă, recomandare de la ultimul loc de muncă, cererea de transfer și acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal).
Candidații care doresc să se angajeze ca șoferi trebuie să aibă studii liceale cu diplomă de bacalaureat; permis de conducere categoria B, cel puțin 3 ani vechime în muncă pe o funcție cu atribuții de conducere autovehicule și să nu fi avut sancțiuni disciplinare.
Candidații pentru postul de secretar trebuie să aibă tot studii liceale, cu diplomă de bacalaure; cel puțin 2 ani de experiență în activitatea de secretariat și, de asemenea, să nu fi avut sancțiuni disciplinare aplicate. Detalii despre bibliografie și condiții se pot afla aici, secțiunea ”Anunț”…
Despre atribuțiile Serviciului de Probațiune, Mesagerul de Neamț a scris, acum 3 ani, într-un articol care poate fi citit aici.

C.M.

Articolul precedentRossal Târgu Neamţ: Campanie de colectare deşeuri voluminoase!
Articolul următorPolițistul Adrian Anton trimis, din nou, în judecată pentru șpagă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.