Handbalistele divizionarei A HCF Piatra Neamţ s-au întors învinse de la Rapid Bucureşti, echipă care s-a instalat în fruntea clasamentului seriei A. Conduse la pauză cu 17-7, elevele profesorului Dan Valentin au cedat la final cu 18-38. Fotografii:

Rezultatul nu-i chiar aşa de adevărat în sensul că ne-au lipsit 3 titulare accidentate: Oancea, Molnar şi Miron. Am făcut faţă jocului până în minutul 40, scor 18-12 pentru Rapid. Nu am avut posibilităţi de schimbare, am jucat cu 4 junioare care încă nu au experienţă şi de aici a apărut acest dezechilibru care s-a menţinut până la finalul jocului”, a declarat antrenorul emerit Dan Valentin. Video:

Joi, 29 septembrie, de la ora 15:00, HCF Piatra Neamţ înfruntă în Sala Polivalentă II, de pe Calea Romanului, gruparea ACS Şc. 181 Bucureşti (antrenor profesorul romaşcan Ioan Holban), în cea de-a treia etapă a diviziei A.

„Îmi doresc să le recuperez pe cele 3 jucătoare accidentate şi să câştigăm acest meci de pe teren propriu pentru a realiza a doua victorie în campionat”, a mai spus Dan Valentin.

În clasament, bucureştencele ocupă locul al 10-lea fără niciun punct în vreme ce pietrencele se situează pe locul al 7-lea cu 3 puncte. (A. MOISE; M. CONSTANTINESCU; FOTO şi VIDEO: All Sports)

Articolul precedentSpitalele din Neamț mai au mult de ”recuperat” în fața pacienților
Articolul următor“ENESCU, sunet și culoare” – în opt oraşe ale României
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.