pietricica turism

Recentele promisiuni ale președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, referitoare la viitoare investiții la Spitalul Județean de Urgență, nu mai păcălesc pe nimeni”, susține senatorul PNL de Neamț, Eugen Țapu-Nazare, adăugând că, de șapte ani, de când se află la guvernare şi la conducerea Consiliului Județean Neamț, PSD ”nu numai că nu a bifat nicio investiție notabilă la unitatea medicală, dar a reușit contraperformanța de a periclita calitatea actului medical, prin lipsa de investiții, dar și prin asigurarea sumelor necesare funcționării”.

În Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, intri cu o afecțiune și pleci cu mai multe! Infecțiile intraspitalicești, materialele sanitare și medicamentele aduse de acasă, de bolnavi, condițiile improprii de cazare, toate creionează lipsa de preocupare a PSD față de sănătatea nemțenilor. Să vii acum, în plină campanie electorală, și să promiți viitoare investiții, deși ai avut la dispoziție ani buni și bugete, este ipocrizie. PSD și Ionel Arsene cred că-i mai pot păcăli pe nemțeni”, declară Eugen Țapu-Nazare.

Senatorul PNL de Neamț îl critică pe președintele Consiliului Județean și pentru ședințele foto realizate împreună cu ministrul Sănătății, Sorina Pîntea, în timp ce Spitalul Județean de Urgență are de recuperat mai bine de 1 milion de euro de la minister și Casa de Asigurări. De altfel, a precizat Eugen Țapu, ”o interpelare pe care i-am adresat-o doamnei ministru în luna martie, referitoare la situația datoriilor Spitalului de Urgență, a rămas și astăzi fără răspuns. Aceasta este încă o dovadă a felului în care PSD, la toate nivelurile, îi tratează pe nemțeni”.

Senatorul liberal îl acuză pe Ionel Arsene și de minciună atunci când vorbește de implicarea Consiliului Județean în construcția unui bloc destinat exclusiv medicilor. ”Nemțenii trebuie să știe că acest bloc se construiește de Primăria Piatra Neamț, nu de Consiliul Județean. Dacă-l întrebi pe Arsene, nici măcar nu știe adresa exactă a acestui bloc și nici în ce stadiu se află construcția. Acesta este Ionel Arsene. Campionul absolut al minciunilor. Dar ne-am obișnuit ca PSD să fure de la PNL”, a conchis senatorul Eugen Țapu-Nazare.

Biroul de presă al PNL Neamț

(P)