0:00

Senatorul Chelaru se întoarce la șefia PSD Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informații

* el va asigura interimatul până după europarlamentare

Așa cum ziarul „Ceahlăul”, marcă înregistrată, a previzionat, încă de acum o săptămână, când a anunțat, în exclusivitate, demisia lui Leonard Vacaru din funcția de președinte al PSD Roman, senatorul Ioan Chelaru este cel care va prelua frâiele formațiunii. Decizia s-a luat, vineri după-amiază, în Biroul Politic Județean, când membrii PSD au acceptat varianta în care senatorul Ioan Chelaru să preia, prin interimat, funcția de președinte al partidului.

„Eu sunt la București acum, dar știu că vineri are loc Biroul Politic la Neamț. Dacă voi fi propus și votat, eu sunt un soldat disciplinat al partidului”, a declarat senatorul Ioan Chelaru, președinte interimar al PSD Roman.

Și președintele PSD Neamt, Ionel Arsene, a precizat faptul că singura opțiune și propunere a formațiunii a fost cea pentru senatorul romașcan. “Supunem, așa cum prevede și statul, la vot propunerea ca domnul senator Chelaru să preia conducerea PSD Roman până la organizarea de alegeri. Conferință de alegeri nu se va organiza până după alegerile europarlamentare. Atunci vom analiza situația pe baza rezultatelor și vom vedea implicarea fiecărui membru de partid în parte”, a declarat președintele social-democraților nemțeni.

Senatorul Ioan Chelaru a declarat că vine la Roman săptămâna viitoare și că va susține o conferință de presă și va comunica detaliile despre ceea ce își propune în perioada următoare. De-a lungul ultimilor opt ani, senatorul Ioan Chelaru a condus interimar PSD Roman de mai multe ori, inclusiv după demisia la doar câteva zile de la preluarea mandatului a lui Vasile Balcan, dar și până la numirea lui Leonard Vacaru în funcția de președinte. (C. MATEI)

Articolul precedentNe scrie Vasile Ouatu
Articolul următorCatedrala Mântuirii Neamului fără bani de la Piatra Neamț

1 COMENTARIU

  1. DL .CHELARU LA DUMNEATA LA PSD CAT COSTA CANDIDATURA PE LOC ELIGIBIL LA LOCALE??ALEA DIN 2012 LE-ATI DAT CAM IEFTIN!

Comentariile sunt închise.