catedrala

Patriarhia Română a adresat o scrisoare reprezentanţilor autorităţilor locale pentru sprijin financiar la construirea Catedralei Mântuirii Neamului. Și la Primăria Piatra Neamț s-a primit o astfel de adresă încă din luna noiembrie a anului trecut.

”Adresa s-a primit pe data de 20 noiembrie, iar în respectiva adresă se cerea sprijinirea construirii Catedralei Mântuirii Neamului, de către Primăria Piatra Neamț cu suma de 200.000 de lei. De la bugetul municipiului Piatra Neamț nu s-au alocat acești bani pentru că Primăria Piatra Neamț nu își permite să susțină investiții în afara municipiului”, a spus Vlad Tudor, purtător de cuvânt al Primăriei Piatra Neamț.

Anul acesta din bugetul municipiului Piatra Neamț a fost alocată suma de 1.000 mii lei pentru capitolul ”cultură, religie, recreere” ceea ce înseamnă că din acești bani, dacă sunt depuse proiecte eligibile sau se încheie parteneriate, o parte pot merge către construcția unor biserici, dar numai pe teritoriul municipiului Piatra Neamț. (I.C.)

Articolul precedentSenatorul Chelaru se întoarce la șefia PSD Roman
Articolul următorPSD vrea mai mulți bani pentru drumuri