0:00

Şeful Poliţiei a fost la evaluare şi s-a întors sub scut, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Comisarul şef Paul Tablan a fost la Bucureşti, la evaluarea de sfârşit de an a activităţii. La fel ca toate inspectoratele din ţară şi cel de la Neamţ a fost analizat în amănunt, atât la situaţia operativă, cât şi la tot soiul de indicatori şi a primit un ”verdict” încurajator.

”Mi s-a spus că suntem ok, dar rezultatul final îl voi primi prin poştă, pentru luare la cunoştinţă”, a declarat şeful Poliţiei Neamţ.

Orice plecare a lui Paul Tablan spre Capitală este privită cu multă speranţă de către cei care abia aşteaptă să-i ia locul în fotoliul de inspector şef. Ei bine, şi de data asta Tablan s-a întors de la Bucureşti tot şef şi tot sub scut. Priorităţile sale acum, după ce a scăpat de alegeri, sunt rezolvarea dosarelor penale din campania electorală şi stabilirea măsurilor de ordine pe perioada sărbătorilor.

În tot judeţul Neamţ, în timpul campaniei electorale s-au întocmit 18 dosare penale pentru furturi sau distrugeri de bannere. Şi de unde toţi candidaţii-reclamanţi au invocat atunci prejudicii de 500-600 de lei pe cap de banner distrus, unii nu şi-au strâns nici acum posterele de prin judeţ, deşi le-ar fi putut folosi pe lângp casa omului.

Articolul precedentGabriel Balmuş, nemţeanul care a cucerit America
Articolul următorHangu a dat ţării un mare muzicolog şi compozitor: Gavriil Galinescu

2 COMENTARII

  1. tot militieni.. calificative incurajatoare, ca pe vremea lui ceausescu. noi ca cetateni nu avem nici o siguranta. cei de la rutiera stau doar la panda, bisnitarii de la petrodava imbatranesc linistiti, clanurile interlope prospera… totul e ok.

    • Daca tot esti asa nemultumit, fa-te tu politist si fa mai mult decat actualii. Orice societate are siguranta publica pe care si-o permite, iar din pacate, in Romania statul investeste foarte putin in siguranta cetateanului.

Comentariile sunt închise.