0:00

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Constantin Iacoban, a verificat, în cursul zilei de sâmbătă, 28 noiembrie, modul în care s-au realizat operaţiunile de deszăpezire pe drumurile judeţene, aflate în responsabilitatea instituţiei pe care o conduce. Şeful CJ a raportat, la rândul său, pe unde a fost şi ce a constatat în mediul devenit atât de propice oamenilor politici sau din administraţie, adică pe Facebook.

“M-am deplasat, azi, pe mai multe trasee judeţene şi la sediul societăţii Drupo, pentru a mă convinge că iarna nu creează probleme în trafic, iar societatea legislativului judeţean responsabilă de deszăpezire este pregătită să intervină. Drumul către Bisericani e de categoria viabilitate 1 şi asta înseamnă că trebuie intervenit pe el în trei ore de la înregistrarea unui fenomen meteorologic, în cazul de faţă fiind vorba de polei. Utilajele de la Drupo au intervenit pe tot traseul de cum s-a luminat, pentru combaterea poleiului care se formase spre dimineaţă. S-a dat cu material antiderapant, după care s-a îndepărtat zăpada şi nu au existat incidente.

După aceasta am ajuns la sediul societăţii Drupo, unde am discutat cu administratorul special şi apoi am văzut utilajele din dotare pentru că, după cum v-am spus, am vrut să mă conving că totul este în regulă şi că Drupo are cu ce interveni. Freza a pornit la prima cheie, celelalte utilaje sunt şi ele pregătite să iasă pe trasee şi cred că nu vom avea probleme când iarna se va instala de-a binelea. Am ajuns şi la Girov, unde este un stoc de material antiderapant al societăţii Drupo, şi este totul în regulă şi acolo. Pe drumul judeţean 208 G Girov – Hanu Ancuţei se circulă normal, în condiţii de iarnă. Utilajele de deszăpezire sunt în trafic, pentru a ţine situaţia sub control!”, menţionează şeful CJ Neamţ, în postarea de pe pagina proprie de Facebook.

(ZCH NEWS; FOTO: Facebook)

Articolul precedentISU NEAMŢ: Probleme cu energia electrică la Ruginoasa şi Stăniţă
Articolul următorZIUA NAŢIONALĂ: Spectacol extraodinar „Floricică de la Munte”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.