Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ anunţă concursuri pentru şefia Poliţiei Rutiere Roman şi pentru cea a Centrului Operațional din cadrul Serviciului Cabinet. În ambele cazuri, înscrierile se fac până miercuri, 22 noiembrie.

POLIŢIA ROMAN

Funcţia de şef la Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Roman este prevăzută cu gradul de comisar-şef, recrutarea fiind doar din sursă internă. “Concursul/examenul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț, la data de 13.12.2017, orele 11.00, în sala de şedinţe, şi va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale, care va fi apreciat cu note de la 1 la 10. Va fi declarat admis candidatul care are nota cea mai mare şi a obţinut minim nota 7,00”, precizează IPJ Neamţ.

POLIŢIA NEAMŢ

Şi funcţia de șef birou al Centrului Operațional din cadrul Serviciului Cabinet, este prevăzut tot cu gradul de comisar şef, iar recrutarea se realizează tot cu personal din sursă internă. “Concursul/examenul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț, la data de 11.12.2017, ora 11.00. (…) Concursul/examenul va consta în susținerea unei probe unice de selecție, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale”, potrivit aceleaşi surse.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul IPJ Neamț, la numărul de telefon 0233/207000, interior 20112.

Detalii: AICI şi AICI. (ZCH NEWS)