Şefia Protecţiei Consumatorilor Neamţ scoasă la concurs, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiŞefia Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Neamţ este scoasă la concurs la finele lunii septembrie.

Jilţul a fost ocupat, după cum se ştie, de dl. Vlad Ciurea, care, între timp, a ajuns subprefect al judeţului.

“Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord-Est (Iaşi) organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei publice de execuție, temporar vacante, de comisar I superior în cadrul CRPC Regiunea Nord-Est (Iaşi) – CJPC Neamţ”, se specifică în anunţul postat, strategic sau nu, la locurile de muncă bugetare din judeţul… Iaşi.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de articolul 54 din Legea 188/1999, privind Statutul funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare.

Pe data de 26 septembrie, la ora 10:00, este programată proba scrisă, în timp ce data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord-Est (Iaşi) cu sediul în Iaşi, str. Toma Cozma nr. 11 , telefon 0232/808778.

Alte detalii, AICI. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentCJ Suceava: Administrator public cu… limbă străină * Vaslui: Restaurator cu studii superioare
Articolul următorANM: Averse, vijelie, grindină în Neamţ şi Suceava
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.