reclama autocenter

Am stat ieri și ne-am gândit pe noi, oare cum o ajuns județu să fie condus de șăfi navetiști, că dacă e să-i luăm la numărat pe la orele dimineții, toți îs în mașini, care la volan, care copilot ca primu ministru. Și asta n-ar fi nemica, da oamenilor le vin idei pe drum, se gândesc la bunăstarea și propășirea regiunii, și ideile astea vin, stau ele cât stau, dar se duc și ele acolo de unde au venit, de unde sunt greu de scos … și uite așa produse valoroase se duc pe calea axonilor la vale până devin reziduuri și se trage apa după ele.

Regretul că nu are cui să împărtășească bulucul de idei care bântuie prin spațiul dintre urechi o fost reclamat de un dom gheneral, civil ce-i drept, dar cu școale înalte. El ar vorbi tare ce gândește, dar e periculos, că pe șoseauă este oameni fără maniere și imediat ar zice: Iote la nebunu ăsta, vorghește singur ca televizoru! Așa că un ajutor din partea unui colaborator instruit însoțitor ar merge mănușă. Deci o nouă poziție în nomenclatorul meseriilor stă să fie plantat, anume acela de secretară navetist-însoțitoare pe distanțe mici și mijlocii.

Cumătru și ăsta den mijloc zice că idea nu-i rea. Că uite așa un segment de populație din sexul frumos între clasa a doișpea și 25 de ani ar fi rezolvat, bașca că unde mai găsești așa o slujbă, să te plimbi cu șăfu și să mai iei și bani pe cartea de muncă. Apoi, zice ăsta den mijloc, dacă mașina face pană, șăfii ar veni mult mai destinși la program, în loc să-l înjure pe primaru care nu strânge cuiele de pe carosabil, adică deschiderea spre dialog cu soțietatea țivilă ar fi mult mai lesne și plină de substanță.

Luată pe altă parte, prezența unui astfel de cadru specializat ar putea duce la niște cumătrii de nici unde nu te aștepți, că doar șăfii e și ei oameni și dacă omu vede azi și vede și mâine, asemeni istoriei din Luceafărul, odată se îmbățoșează elementele centrale și doamnele șăfilor ar fi mult mai radioase. O bucată de vreme. Indubitabil funcția o să trebuiască remunerată cu oarece sporuri, că dacă vreun șăf cu aprindere prin scânteie intră în perioada oarbă … însoțitoarea devine mamă și apoi trebe multe pastile pentru dureri de cap. Adică, să zicem un spor de burtă, unul de șale că … nu-i ușor și lista continuă. Acuma, ăștia ar zice dume din astea până sâmbătă, dar i-am tras de atenție că mai avem câte ceva de cetit. Deci o să-l anunțăm pe dom gheneral că ideea lui dânsu e bună cu condiția să nu facă pui. Vii.

Articolul precedent85% încasări în 2013 la Primăria Târgu-Neamț
Articolul următorTelenovela Troleibuzul și ”Raportul Arcan”

1 COMENTARIU

  1. da asa este….. ne-a invadat Romanul si Tg Neamt….. sunt valori acolo, ce mai….. vedeti cine conduce ISJ Neamt si aflati singuri raspunsul…….

Comments are closed.