0:00

Malul lacului va găzdui un eveniment special marca Filmul de Piatra la Caiace, promițând o seară magică sub cerul înstelat. Evenimentul va avea loc pe data de 15 iunie, începând cu ora 21:00. Participanții vor avea ocazia să vizioneze scurtmetrajele premiate la ediția anterioară a festivalului, într-un cadru natural deosebit.

Seară pe malul lacului: Filmul de Piatra la Caiace, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn cadrul evenimentului, organizatorii vor dezvălui, în premieră, surprizele pregătite pentru ediția a 16-a a festivalului, care va avea loc între 4 și 7 iulie. Vor fi anunțate trupele ce vor concerta, filmele incluse în proiecțiile speciale, componența juriului, partenerii evenimentului și alte surprize captivante.

Participanții vor avea posibilitatea să contribuie la o cauză nobilă prin donații către Mifne România – Asociația Punct de Cotitură în Autism Timpuriu. În schimbul donațiilor, aceștia vor putea participa la o tombolă, având șansa de a câștiga unul dintre cele trei abonamente la ediția a 16-a a festivalului Filmul de Piatra. Accesul la eveniment este gratuit, oferind astfel tuturor iubitorilor de film și natură ocazia de a se bucura de o seară memorabilă.

Denisa POPA

Articolul precedentPolițiștii din Neamț donează sânge pentru a salva vieți
Articolul următorCât trebuie să plătească cei care se asigură voluntar la sănătate, după majorarea salariului minim
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.