0:00

Astăzi, 14 iunie, de Ziua Donatorului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au demonstrat încă o dată angajamentul lor față de comunitate, însă într-un mod diferit față de misiunile lor obișnuite.

Polițiștii din Neamț donează sânge pentru a salva vieți, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn centrele de transfuzii din Neamț și Roman, polițiști din Neamț, Bicaz, Roman și secțiunile de poliție rurală s-au mobilizat și au donat sânge pentru a ajuta persoanele aflate în nevoie. Această acțiune umanitară a subliniat solidaritatea și dedicarea polițiștilor față de cetățenii pe care îi protejează zi de zi.

Polițiștii din Neamț donează sânge pentru a salva vieți, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCampania, inițiată de A.T.O.P. Neamț, este menită să sublinieze importanța donării de sânge și sprijinirea spitalelor locale, care se confruntă frecvent cu un deficit de sânge. Implicarea polițiștilor în această inițiativă a adus un plus de vizibilitate și a încurajat și alți membri ai comunității să participe.

Polițiștii din Neamț donează sânge pentru a salva vieți, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Mulțumim polițiștilor care s-au alăturat la această inițiativă și încurajăm toți cetățenii să doneze sânge. Fiecare gest de acest fel poate face o diferență majoră în viața celor aflați în suferință”, au declarat reprezentanții IPJ Neamț.

Denisa Popa

Articolul precedentTentativă de omor la Oniceni
Articolul următorSeară pe malul lacului: Filmul de Piatra la Caiace
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.