0:00

Merge vorba prin cejeu că lumea nu mai votează cum vota, că cineva și-o băgat coada și-o semănat dihonie. Noi știam de oarece înțălegeri între șăfi, numai că nu toți suptordonații ascultă, mai cu seamă dacă șăfu-și face mendrele și îl doare în gumari de restu. Prin urmare, n-ar fi lipsit de haz, să constatăm, că o seamă or să voteze ca pesedeii, alții ca pepededeii și restu or să fie nehotărâți, deși pe linie de partid sunt aparținători la majoritate. Cumătru zice, că ar fi bine de făcut o șădință la deschidere cu câte-o pălincă aspră și-o cafea tare, ș-apoi să vezi vot cu două mâinile, că picioarele nu or să răspundă sigur.

 La pesedeu membri se cam uită cruciș, că e plin județu cu bannere pe șosele cu dom Culiță (să trăiți), care zice că o să voteze cu candidatu lor, recte dom doctor Victor. Și nu pricep cum să face că trebe să apară șăfu de la alți și nu șăfu lor, care e pesedeu orighinal și mare pe deasupra. Acuma, oamenii ăștia ar trebui să se gândească bine când îl pun pe pânzeturi, că știm noi o seamă de inși care se întreabă dacă mnealui o să apară cu sau fără șosete și parcă nu credem că o să-i pice bine lu dom șăf de campanie de la pesedeu cu o astfel de asociere. Dar până la urmă, cine știe? Poate e de bine. Noi așteptăm.

 V-aduceți aminte de Miriuță? Cel ce o plecat de pe scaunu de antrenor de la Ceahlăul? Ei bine, am aflat de ce s-o dus. Cu toate că avea rezultate și echipa mergea bine, mnealui o zis sus și tare că ține cu Ungaria. Atunce, patrioții de la noi o sărit în sus la urgență și-o zis, că așa ceva nu să poate. Adică urmașii lui Ștefan Vodă să fie conduși de un filoungur? Nicodată. Și l-o dezlegat pe om să se ducă unde-o vrea. Acuma nu știm cum arăta liga unu pe vremea marelui voievod, dar cu siguranță dacă ar fi fost, era altfel. Pe de altă parte, domnu Miriuță se simte bine la Cluj și nu credem că îl doare prea tare că o plecat de la noi la bani mai mulți și mai aproape de casă. Părerea noastră.

Articolul precedent„Iepoca” de gheaţă la Piatra Neamţ
Articolul următorRămâne cum am stabilit! Scurtcircuit la Piața Centrală

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.