Se vede criza în Neamț: percheziții în cazul a doi romașcani acuzați că au furat mâncare și detergent de 950 de lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi romașcani și-au riscat libertatea după ce au atentat la bunurile din boxele vecinilor, ei fiind acuzați că au reușit „performanța” de a fura mâncare și detergent în valoare de 950 de lei. Faptele au avut loc la finele lunii trecute, octombrie 2022, însă suspecții au fost depistați pe 2 noiembrie. Atunci polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției municipiului Roman, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că, la data de 31 octombrie, doi bărbați, cu vârste de 35 și 38 de ani, din Roman, ar fi pătruns în două boxe din municipiul Roman, de unde ar fi sustras mai multe bunuri“, se arată într-un comunicat al Poliției Neamț.

Acuzații au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi urmează a fi prezentați în fața unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(G.S.)

Articolul precedentO femeie rănită după ce a ajuns cu mașina în câmp
Articolul următorPeste 8.000 de permise auto ale nemţenilor expiră în următoarele patru luni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.