scoala daniela cuciuc 01_resizeȘcoala Gimnazială ”Daniela Cuciuc” din Piatra-Neamț (cartier Mărăței) își deschide porțile pentru cei aproximativ de 800 de copii, încă un an, fără sală de sport.

Prof. Daniela Gabriela Ciobanu, directoarea școlii din cartierul Mărăței a precizat că la întâlnirea directorilor unităților școlare din Piatra-Neamț cu primarul delegat, Dragoș Chitic, ce a avut loc în luna mai, i-a transmis edilului că nu sunt probleme la sala de sport și nici cu laboratorul de informatică deoarece acestea nu există.

Nu se pune problema să nu fi fost ajutați cu bani atunci când am avut nevoie, dar nu avem sală de sport și laborator de informatică. La întâlnirea pe care-am avut-o cu primarul Dragoș Chitic am spus că la mine nu se pune problema că plouă în sala de sport. Și dacă unii colegi s-au plâns de aceste aspecte eu pot să spun că nu am acest probleme deoarece nu avem sală de sport.”

Pentru a înțelege de ce pe oferta educațională de pe site-ul instituției apar atât sala de sport, cât și două cabinete de informatică, răspunsul a venit prompt.

Păcat că nu puteţi vedea cum arată sala de sport. Aceasta este improvizată, fiind mutată într-o sală de clasă, ca să nu deranjăm celelalte săli de clasă. Cât despre cabinetele de informatică nu putem spune că sunt potrivite pentru ceea ce se cheamă Laborator de informatică”, a mai spus directoarea Ciobanu.

Școala Gimnazială ”Daniela Cuciuc” nu este un caz singular în Piatra-Neamț, însă de la an la an autoritățile nu au găsit nici timp, nici bani și nici soluția potrivită pentru a scoate această școală din starea actuală. Școala amintită a fost înființată în urmă cu mai bine de 30 de ani, după ce aceasta a funcționat ca Liceu de construcții, apoi a căpătat denumirea de Școala Generală Nr. 26, până în 2005, se arată pe site-ul școlii. (M. TEODOROF)

Articolul precedentPompieri avansaţi în grad de ziua lor GALERIE FOTO
Articolul următorUnde dai şi unde crapă: modificarea anului şcolar afectează turismul!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.