0:00

Pentru remedierea unei avarii la rețeaua de canalizare pe Bulevardul Traian, circulația rutieră va fi oprită pe sensul Spitalul Județean – intersecția cu Strada Lămâiței. Închiderea circulației este necesară din cauza vibrațiilor produse de mașinile din trafic, care afectează lucrarea care se desfășoară la o adâncime mai mare de 4 metri.

Devierea traficului se face pe strada Mărăței – strada Lămâiței, respectiv strada Dimitrie Leonida sau strada Privighetorii. Mijloacele de transport în comun vor circula în continuare pe Bulevardul Traian, iar echipaje ale Poliției Locale vor dirija circulația pe toată perioada desfășurării lucrărilor.

Alimentarea cu apă este oprită în acest moment pe străzile Privighetorii, Castanilor și la blocurile H1, H2 și H3 de pe Bulevardul Traian. Compania Județeană APA SERV SA asigură beneficiarii că lucrările se vor finaliza în această noapte.

Primăria Piatra Neamț

Articolul precedentEugen Țapu-Nazare (PNL): ”Salariații din sectorul privat trebuie să aibă aceleași beneficii ca salariații din sectorul public”
Articolul următorGuvernul răspunde la criza pe piața asigurărilor: plafonare pentru prețul unui RCA
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.