tg liceu stefan

Școlile din Târgu-Neamț sunt pregătite pentru deschiderea noului an de învățământ, ce va avea loc luni, 15 septembrie. Viceprimarul Traian Humulescu ne-a informat că nu sunt probleme la nicio școală, toate sălile au fost igienizate, urmând să se mai facă ultimele lucrări la spațiile verzi.

„Școlile din oraș sunt pregătite în proporție de 100% pentru începerea noului an școlar. Chiar astăzi se mai fac lucrări de înfrumusețare la spațiile verzi din cadrul unor școli, în sensul că se taie iarba cu cositoarea. De asemenea, au început lucrările și la Corpul B de la Școala Humulești”, ne-a declarat viceprimarul Traian Humulescu.

La CN „Ștefan cel Mare” se așteaptă începerea noului an școlar cu mare încredere, mai ales că directorul Dorin Moroșanu ne-a adus la cunoștință faptul că toate sălile de clasă sunt puse la punct. „Mai avem ceva pregătiri la unele săli de clasă, în sensul că trebuie puse niște bănci. Am mai izolat și un corp de clădire. Dar probleme deosebite nu avem. Avem gaz, avem curent, ne-au pus contor și la sala de sport. De asemenea, la școala noastră s-au înscris 240 de copii, care vor învăța în 8 clase, deci vreo 30 de copii de clasă”, ne-a precizat directorul Dorin Moroșanu. (C.T.S.)