0:00

Școala Populară de Artă Piatra-Neamț: Concert „Bucuriile Iernii”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPietrenii se pot bucura, după mult timp de restricții, de un eveniment muzical coregrafic dedicat apropiatelor sărbători de iarnă. Elevii claselor de canto tradițional și de dans popular ai Școlii Populare de Artă Piatra-Neamț au pregătit pentru duminică, 12 decembrie, începând cu ora 14:00, spectacolul „Bucuriile Iernii”.

Organizatorul evenimentului dedicat sărbătorilor Crăciunului și Anului Nou este Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”. Spectatorii care vor fi prezenți în sala Casei de Cultură se vor putea bucura de momente care îi vor apropia de spiritul sărbătorilor de iarnă. „Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ, prin Şcoala Populară de Artă Piatra-Neamţ, organizează spectacolul muzical coregrafic intitulat BUCURIILE IERNII. Alături de elevii claselor de canto tradiţional, coordonator Laurenţiu Marian şi de dans popular, coordonator Anda Maria Acristinei, invităm publicul să ni se alăture şi, împreună, să pătrundem în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă”, declară Carmen Nastasă, directoarea „Carmen Saeculare”.

La eveniment se va putea participa cu respectarea normelor sanitare în vigoare.

M.Z.

Articolul precedentFOTO: Un șofer a văzut moartea cu ochii
Articolul următorȘtire actualizată. FOTO. Peste 100 de percheziții în 36 de județe, printre care Iași și Bacău, pentru arme introduse ilegal în țară