Echipa Şcolii Gimnaziale nr. 2 Piatra Neamţ a câştigat Cupa Sărbătorilor de Iarnă. Competiţia a avut loc sâmbătă, 22 decembrie, la baza sportiva Adridan, fiind organizată de Asociaţia de Minifotbal Neamţ. În finală, echipa Şcolii nr. 2 a învins formaţia similară a Şcolii nr. 4 Piatra Neamţ.

Finala pentru locurile 3-4 a fost viu disputată, câştigătoare fiind Şcoala Piatra Şoimului, care a învins echipa Şcolii Slobozia. La această competiţie, au mai participat formaţii din Ştefan cel Mare, Gârcina, Vaduri şi Tarcău. Echipa Şcolii nr. 2 a demonstrat în cele 5 meciuri disputate că este cea mai bună, având doar un gol primit şi 33 de goluri marcate.

„Scopul principal a fost ca, împreună cu partenerii şi sponsorii acestei ediţii inaugurale, să aducem o rază de bucurie în inima celor 82 de copii ce au umplut baza sportivă Adridan, oferindu-le condiţii optime pentru a face mişcare într-o competiţie sportivă şi să-i răsplătim pentru efortul depus prin câteva mici cadouri înainte de Sărbătoarea Crăciunului. Ne vedem la anul, copii, probabil într-un nou format, cu premii mai mari!”, a declarat Lucian Cozma, preşedintele Asociaţiei de Minifotbal Neamţ. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentS-a stins șeful Serviciului Tehnic de la Spitalul Județean Neamț
Articolul următorCum ar trebui sa arate o oferta completa de inchirieri auto Otopeni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.