Inchirieri auto

Atunci cand calatoresti cu avionul pana la Bucuresti, cea mai eficienta solutie de transport pe care o poti alege este rezervarea unei masini din oferta de inchirieri auto din Otopeni. In functie de model si anul fabricatiei, o masina de inchiriat iti poate oferi confort, mobilitate, siguranta, spatiu generos pentru pasageri si bagaje sau un consum mic de carburant, insa pachetul de servicii inclus in oferta este cel care face cu adevarat diferenta. Daca vrei sa gasesti cele mai bune servicii de inchirieri auto din Otopeni, trebuie intai sa te asiguri ca vei colabora cu o companie profesionista, care-ti va oferi transparenta si te va trata cu seriozitate. In acest caz, firma respectiva va trebui sa aiba o experienta notabila pe piata de inchirieri auto Otopeni si sa se bucure de recenzii numeroase si pozitive din partea clientilor care i-au trecut deja pragul.

Un alt detaliu deosebit de important este contractul pe care il vei semna la inchiriere. In acest sens, va trebui sa citesti cu mare atentie termenii si conditiile respectivului contract pentru a te asigura ca nu vei plati taxe suplimentare si ca iti vei recupera garantia fara probleme. Pe langa aspectele de mai sus, iata ce ar trebui sa mai cuprinda o oferta completa de inchirieri auto Otopeni pentru a-ti oferi avantajele de care ai nevoie:

Servicii eficiente

Atunci cand calatoresti pe calea aerului pana in capitala tarii, nevoia de transport aparuta odata ce parasesti terminalele aeroportului este una stringenta, astfel incat va fi necesar un timp cat mai scurt de livrare a masinii de inchiriat. Un pachet performant de servicii de inchirieri auto Otopeni va asigura livrarea modelului auto ales in cel mult 3 ore de la rezervare, iar adresa de livrare va fi cea aleasa de tine. In plus, este util sa ai la dispozitie posibilitatea de transfer aeroport-hotel sau viceversa si posibilitatea inchirierii unui sofer personal. In cazul unei defectiuni sau tamponari, vehiculul avariat ar trebui inlocuit gratuit in cel mult 5 ore de la contactarea call-center-ului firmei.

Masini noi si sigure

Indiferent de natura calatoriei tale si de obiectivele propuse, vei avea nevoie de cele mai bune conditii de confort si siguranta. Astfel, masinile din oferta de inchirieri auto Otopeni la care apelezi trebuie sa fie mai noi de 5 ani, cu toate reviziile tehnice la zi si supuse unor inspectii tehnice temeinice inainte de a-ti fi inmanate. Numai in aceste conditii vei sti ca beneficiezi de cele mai noi sisteme de siguranta, confort si divertisment, iar riscul folosirii exagerate a masinii va fi redus.

Beneficii incluse in pretul de baza

Desi inca mai sunt firme care practica strategia costurilor ascunse, o companie profesionista de inchirieri auto in Otopeni iti va oferi intotdeauna transparenta. Cea mai buna oferta, asadar, va trebui sa cuprinda in pretul afisat pe site toate taxele si asigurarile auto de care ai nevoie (RCA, full Casco, rovinieta), astfel incat cheltuielile totale sa corespunda estimarii tale.

Libertate de miscare

Printre clauzele si conditiile din contract, multe firme de inchirieri auto din Otopeni si din alte orase ale tarii includ si o anumita limita de kilometri sau interzic depasirea granitelor la volanul autoturismului pe care ti l-au pus la dispozitie. O companie serioasa, insa, nu-ti va interzice parasirea tarii si nici nu va stabili vreo distanta maxima pe care o poti parcurge pe durata inchirierii. Mai mult decat atat, vei avea la dispozitie, contracost, o extindere a politei Casco pentru acoperirea tuturor situatiilor din afara Romaniei.

Pentru a te putea bucura de toate avantajele mentionate mai sus si multe altele, apeleaza cu incredere la FocusRent, companie cu o experienta de peste 12 ani pe piata de inchirieri auto din Otopeni, Bucuresti si Cluj!

Articolul precedentŞcoala nr. 2 Piatra Neamţ a câştigat Cupa Sărbătorilor de Iarnă
Articolul următorACTUALIZARE Trei victime, dintre care una încarcerată, în accidentul de la Bozieni