Schimbare la vârful IȘJ Neamț: Florentina Moise numită în locul lui Mihai Obreja, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrin ordin al ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, transmis joi, 21 aprilie, prof. Mihai Obreja a fost retrimis la catedră din funcția de șef al Inspectoratului Școlar Neamț. Documentul, semnat din 20 aprilie și ajuns pe fax ieri după-amiază, a fost însoțit și de ordinul de numire al noului inspector școlar general, în persoana prof. Florentina Moise, fostă șefă a Casei Corpului Didactic Neamț.

Schimbarea, despre care s-a vorbit mult în ultima perioadă, în contextul în care prof. Mihai Obreja urma să se pensioneze la finalul acestui an școlar, s-a decis în urma unor negocieri politice . Reamintim că mandatul prof. Mihai Obreja la vârful IȘJ Neamț a început în ianuarie 2020.

Schimbare la vârful IȘJ Neamț: Florentina Moise numită în locul lui Mihai Obreja, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFlorentina Moise își va intra în atribuții începând cu 26 aprilie și declară că dorește colaborare instituțională. „Îmi doresc – din prima zi a mandatului meu de inspector școlar general – ca, prin atribuțiile funcției, să implementez un management participativ. Mă refer la colegii mei inspectori școlari, la directorii instituțiilor de învățământ, la personalul didactic, la cel auxiliar și nu în ultimul rând la elevii și părinții acestora. Tot ce voi face voi realiza cu ajutorul echipei, cu echipa județului Neamț. Principalul actor în tot actul managerial pe care îl voi desfășura rămâne elevul. Este o bucurie și o onoare pentru mine că pot să parcurg acești pași în cariera mea profesională acum, după 24 de ani în învățământ, în care nu am sărit peste nici o etapă. Experiența mea profesională, zecile de proiecte pe care le-am inițiat, organizat, coordonat și desfășurat, cu rezultate pozitive și impact asupra comunității din județul Neamț, sunt baza de la care pornesc în exercitarea noii funcții”, afirmă prof. Florentina Moise pentru mesagerulneamt.ro  .

Despre contextul acestei schimbări puteți citi aici .

C.I.

Articolul precedentStudiu NY University – Pacienții care raportează alergie la penicilină sunt mai puțin probabil să aibă implanturi dentare de succes
Articolul următorFOTO. Pui de urs prins în gardul unui localnic din Borca