În plin concurs pentru ocuparea funcțiilor de directori de școli, Inspectoratul Școlar Județean Neamț va beneficia de o schimbare substanțială de „imagine”.

Doar la suprafață, deoarece interiorul a beneficiat de modificări, anul trecut. În ambele cazuri, este vorba despre schimbări aduse clădirii ocupate de ISJ Neamț.

În 2014, pentru 300.000 de lei, s-a lucrat la zugrăveli, schimbarea instalației termice și electrice, îmbunătățirea rețelei de internet și întreținerea aparatelor de aer condiționat (detalii, aici). Firma care s-a ocupat de lucrări a fost SC Barbicip SRL. Acum, se va lucra doar la reabilitarea termică, iar lucrările vor fi executate de SC DOMAND CAS SRL din Piatra-Neamț, până la 5 decembrie a.c. Din anii ’90 și până acum, clădirea în care-și face veacul ISJ nu a beneficiat de o reabilitare termică, ceea ce făcea ca, pe timpul sezonului rece, cheltuielile cu furnizarea căldurii să fie mari. Investițiile ar putea veni la pachet cu o culoare a fațadei care să înlocuiască griul de „sorginte” bacoviană, însă ar împăca și partea practică a lucrurilor, că s-ar arde mai puțin gaz și, implicit, s-ar cheltui mai puțini bani pentru asigurarea căldurii angajaților instituției. (M. TEODOROF)

 

Articolul precedentPSD Neamț ”crede și luptă” pentru 2 senatori și 5-6 deputați
Articolul următorS-au înmulțit cazurile de rujeolă – Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

Comments are closed.