0:00

Schimbare de prefect la Neamț: a plecat Adrian Niță și a venit Adrian Bourceanu, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVasile Adrian Niță și-a dat demisia din funcția de prefect pentru a-și dedica tot timpul campaniei electorale pentru fotoliul de primar la Piatra-Neamț.

În aceeași ședință de Guvern în care s-a luat act de demisia lui Andrian Niță, avocatul și consilierul județean al PSD Neamț, Adrian Bourceanu, a fost numit prefect de Neamț.

Schimbare de prefect la Neamț: a plecat Adrian Niță și a venit Adrian Bourceanu, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Îi mulțumesc domnului Daniel Vasilică Harpa, colegilor primari și șefilor de organizații pentru susținerea lor, pentru încrederea acordată, mă onorează. Sper să nu-i dezamăgesc, urmează o perioadă foarte grea pe care sper să o gestionez în cele mai bune condiții”, a declarat Adrian Bourceanu, noul prefect de Neamț pentru „Mesagerul de Neamț”.

Nu este singura situație de acest gen, putem vorbi chiar despre un tipar în peisajul politic românesc, guvernul aprobând alte 24 de eliberări din funcții pentru prefecți și subprefecți, în aceeași ședință de joi seara, din aceleași motive, dar și numirea altor 24 pe aceleași funcții.

Angela Croitoru

Articolul precedentCeartă în cuplu terminată cu un accident de circulație
Articolul următorPacienții bolnavi de cancer care nu au asigurare vor beneficia de servicii medicale gratuite
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.