pietricica turism

papagalii fara bilet

Să știți că vizita doamnei Nuți la dom`  Leo n-o fost numa` pentru proteină și doi litri dă lichide pă zi, că doamna ține și cură de întreținere, dar fără abuz de ciorbă de gheare. La ochiul lumii, gingașa oaspete o pus umărul la înscăunarea lui dom` Leo pă foncția de șăf la pedeleii care o mai rămas pă persoană fizică, că e fleșcă de competențe dă manager și erect la neuronul politic. Acuma, zice lumea, că dom` Leo ar fi avut o jenă vizavi de dom` Gigi (să trăiți), să nu se inflașonizeze la treaba asta, dar doamna Nuți l-o asigurat că dom` premare de la noi este ocupat cu alte partiduri și că nu se pune contra la așa ceva. Rămâne de văzut când dă de băut dom`Leo, că apele se vede că-s făcute cu chiuituri și dă la capitală. Așadar vânturi din pupa!

Ăsta den mijloc, după ce o uscat toate peturile din beciu` nostru pă persoană fizică, umblă lela prin urbe să-și completeze nivelul uleiului din baie, pe la fel de fel de crâșme. Și pă cine credeți că o prins în obiectivul cătării? Pă junele șăf de la pesedeu, pă junetele șăf de la pepededeu plus un reprezentant al unui domn june depotat dă Neamț cu aprige conexiuni în orașul lui Vodă. Distinsa adunare a celor pomeniți a avut o temă destul de generoasă pentru legat șprițurile, respectiv cum să se face să-l vază pă dom` președinte de cejeu de la noi, înapoi în civilie, adică fără foncție, ca să mai pice firfirei pe daiboj, că e foame dă bani. Acuma, noi știm că marile biznisuri se fac la un șpriț dă vin, dar mai dișcret, cu vinuri de pus în ochi, bașca niște icre pe lângă șampăniile obligate la frapare în picioare. Cumătru` zice că oamenii ăștia nu au ce face, că dau bani degeaba pă beuturi în locuri scumpe, în loc să steie cu chicioarele în apă rece și să cujete. Dar cine mai gândește în ziua de azi? Așa că …

Ce noroc pe cei ce ne trag pe dreapta! Governu` își bate capu`cu noul cod rotier și-l doare în trei litere de ei, iară onorabilul lor dom` șăf (Atențiune! Pentru onor înainte!) e dus în conced. Din ce ne-o zis un șpionete de la ei cu cășchetă second hand, domnu` șăf de la țirculație se odihnește activ. Adică pune mușchiul la treabă la casa părinților, ca un fecior responsabil și demn de tot rășpectul, că mai rar vezi azi oameni care să pună osu` la gospodăria părintească, Acuma, noi îl felicităm sincer pe domnu` șăf de la rutieră și dăm la unison băștile jos de pe creștetul capetelor pentru exemplul dat și suntem curioși, dacă acolo fiebe vinu`cum l-o plănuit și cum dorește să facă rachiul, că punem și noi umărul. Plus de asta, are cumătru`o rețetă de rachiu de nuci și ar vrea să facă un schimb de experiență în domeniu cu ceva similar dă prune sau o tescovină la doi litri. E bun așa?