0:00

Ultima oră: Singura unitate de învățământ care apare în scenariul verde, din Piatra-Neamț, este Colegiul Național „Calistrat Hogaș”. Dintr-o eroare, doar, fiindcă în tabelul emis de CJSU, singura care putea relua cursurile cu toți elevii la școală este unitatea pentru cei cu nevoi speciale. Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca” este singura unitate în scenariu verde din municipiul Piatra-Neamț. Încurcătura tehnică s-a produs pentru că „Alexandru Roșca” figurează în tabel chiar deasupra colegiului „Calistrat Hogaș”.

Eroarea a fost remediată pe site-ul Inspectoratului Școlar Neamț .

****Știre inițială****

Astăzi, 4 mai, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Neamț a actualizat scenariile după care vor învăța elevii după vacanța de Paști. Cu excepția celor care au examene națională în vară și sunt săptămâna aceasta în vacanță, restul elevilor reiau cursurile de mâine, 5 mai.

În acest moment, nu mai există nici o localitate carantinată, astfel că din cele 323 de școli din județul Neamț, cele mai multe sunt în scenariul verde (200), iar restul în scenariul galben (cu o rată de peste 1 caz la mia de locuitori).

Scenariile valabile pentru prima săptămână de după vacanță sunt următoarele:

scenarii scoli 4mai

C.I.

Articolul precedentUn tată “iubitor” şi-a agresat fiica în vârstă de 14 ani, poliţiştii i-au dat ordin de protecţie
Articolul următorCrima din Mărăţei: victima a murit din cauza unui traumatism laringian