isj suceava (4)Ministrul Educaţiei a decis o schimbare la vârful Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava. Printr-un ordin al ministrului educaţiei, prof. Cristina Teodorovici, inspector şcolar general adjunct, a fost înlocuită de prof. dr. Cristian Cuciurean.

“Vă informăm că la IŞJ Suceava a fost transmis un ordin al ministrului educaţiei  prin care, începând cu data de 31 august 2015, doamnei profesoare Cristina Teodorovici îi încetează detaşarea în funcţia de inspector şcolar general adjunct la IŞJ Suceava. Cu aceeaşi dată, doamna profesoară revine la catedra rezervată de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava. Conform unui al doilea ordin al ministrului educaţiei, începând cu data de 1 septembrie 2015, este numit prin detaşare în funcţia de inspector şcolar general adjunct la IŞJ Suceava domnul profesor dr. Cristian Cuciurean, domnia sa ocupând în prezent funcţia de director al Colegiului Silvic Bucovina Cîmpulung Moldovenesc”, se precizează în comunicatul de presă semnat de inspector şcolar general, prof. Gheorghe Lazăr.

Vă reamintim că Ministerul Educaţiei a decis anularea a 332 de transferuri, iar elevii se vor întoarce pe locurile pe care au fost admişi iniţial la repartizarea computerizată, în urma unei verificări a Corpului de Control. De asemenea, 7 inspectori şcolari, inclusiv adjunctul Inspectoratului, un cadru didactic şi 2 informaticieni vor fi cercetaţi disciplinar. Ministerul Educaţiei va face şi plângere penală privind o posibilă infracţiune de abuz în serviciu. (ZCH NEWS)

Articolul precedentGrav rănit, după ce a lovit un pieton cu bicicleta!
Articolul următorInstitutul de Psihiatrie Socola: De la meniul bolnavilor la procesul de acreditare GALERIE FOTO
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.