Polițiștii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Neamț au fost chemați să intervină în două scandaluri, petrecute în ultima săptămână, într-un local din Piatra Neamț și într-unul din Bicaz.

În ambele cazuri, scandalagiii sunt bărbați care au prins curaj după mai multe pahare de alcool și apoi s-au luat la bătaie, ajutându-se și de mobilierul din crâșme. Polițiștii chemați să intervină au fost nevoiți să solicite ajutorul luptătorilor SAS, binecunoscuții mascați, pentru a potoli bătăușii și a-i putea audia. În cazul încăierării din dimineața de 12 noiembrie, din Piatra Neamț, trei dintre agresori, cu vârste între 29 și 55 de ani, au fost reținuți și urmează ca astăzi, 13 noiembrie, să fie prezentați la parchet, cu propunere de arestare preventivă pentru distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire și încăierare.

Scandalul dintr-un bar din orașul Bicaz a avut loc pe 6 noiembrie, între trei ”curajoși” de 17, 24 și 32 de ani din Buzău. ”Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cei trei s-ar fi agresat reciproc, acțiunile lor conducând la tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, în timpul conflictului, aceștia au distrus mai multe bunuri din incinta localului. În urma probării activității infracționale, polițiștii au dispus reținerea acestora pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț. La activitate au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț”, informează astăzi, 13 noiembrie, Poliția Neamț. Bătăușii au scăpat doar cu reținerea și cazarea în arestul poliției pe 24 de ore, după care au fost liberi, procurorii nedispunând începerea urmării penale, încă. (C.I.)

Articolul precedent4 sfaturi pentru a realiza o filmare spectaculoasa cu artificii in noaptea de Revelion
Articolul următorPercheziții în Neamț într-un dosar de evaziune fiscală în construcții
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.